Als engelen bestaan...

Soms hebben mensen hulp nodig. Mensen die geboren zijn met een beperking. Mensen die op enig moment getroffen worden door stomme pech. Mensen voor wie het einde van hun leven in zicht komt.

Voor deze mensen zijn er mensen die zich met hart en ziel voor hen inzetten. Soms doen ze dat beroepshalve maar heel vaak doen ze dat vrijwillig, zonder ervoor te worden betaald.

Deze mensen verdienen een hommage. Een hommage die laat zien wat een prachtig werk zij doen, hoe toegewijd en liefdevol zij hun steentje bijdragen aan het welzijn van andere mensen. Een hommage die hun organisaties op een voetstuk plaatst.

Als engelen bestaan....
Onze droom is om zo’n hommage te maken, in de vorm van een (foto)boek dat deze prachtige mensen laat zien met alle liefde en toewijding die zij in hun werk steken. Maar ook het plezier en de mooie momenten in het contact tussen de helpers en de mensen die dankzij hun hulp weer een stapje verder kunnen.

Vanuit deze wens is het fotoboek "Als engelen bestaan..." voortgekomen, vol foto's die zijn gemaakt bij STG activiteiten, De Ark en het Hospice.

Het boek zal niet commercieel worden aangeboden, dus niet in de boekhandel verkrijgbaar zijn. STG, De Ark en het Hospice zullen dit boek als geschenk aanbieden aan hun vrijwilligers en relaties.

Het boek wordt gefinancierd met een subsidie van de gemeente Haarlem, een inmiddels succesvol afgesloten crowdfunding campagne en indien nodig een geringe bijdrage van STG, De Ark en het Hospice.

Meer weten over STG, De Ark of het Hospice?
STG: https://www.stg-vrijwilligershulp.nl
De Ark: https://www.arkhaarlem.nl
Het Hospice: https://hospicehaarlemeo.nl

Over ons
Ron Moelijker, fotograaf, uitgever,
Florie Parenthoux, grafisch ontwerper,
Bert van der Heijden, drukwerk management.
Wij stoppen vrijwillig en onbetaald onze tijd in dit project. We verdienen er dus geen geld aan; onze beloning bestaat uit het mogen realiseren van een mooi fotoboek waar heel veel mensen blij van kunnen worden.